Translate Albino To Albanian

Babylon NG

De volgende generatie van vertaling!

Nu downloaden – 't Is gratis

Brontaal

Doeltaal

[æl'bi:nou] n.,adj. çubardh

(ÇUBARDH mb. 1. Që i ka flokët dhe qimet e fytyrës krejt të bardha; balash (për njeriun). Njeri çubardh. 2. përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit.)Translate the Engels term albino to other languages