Translate Aquarium To Albanian

Babylon NG

De volgende generatie van vertaling!

Nu downloaden – 't Is gratis

Brontaal

Doeltaal

[ë'kweëriëm] n. akuarium (pl. aquaria, aquariums)

(AKUARIUM m. sh. 1. Enë qelqi, ku mbahen kafshë dhe bimë uji për studim ose për zbukurim. Akuarium me peshq. I ndërroj ujin akuariumit. 2. Ndërtesë e posaçme me dritare të mëdha xhami, ku mbahen kafshë dhe bimë uji për t'i studiuar dhe për t`i parë vizitorët. Akuariumi i qytetit.)


akuarium


Translate the Engels term aquarium to other languages