Translate Aspics To Albanian

Babylon NG

De volgende generatie van vertaling!

Nu downloaden – 't Is gratis

Brontaal

Doeltaal['æspik] n. xhelatinë

(XHELATINË f. sh. Lëndë që nxirret duke zier gjatë në ujë kocka, lëkurë e inde të tjera shtazore dhe që përdoret në gjallëri, në industrinë farmaceutike, fotografike e tekstile, në prodhimin e letrës etj.; qull i ngrirë e i tejdukshëm që bëhet duke ftohur lëngun e mishit a të peshkut ose duke i shtuar atij lëndë ngjitëse. Xhelatinë mishi. Xhelatina e kockave. Xhelatinë peshku. Fletë xhelatine. I hedh xhelatinë.)


xhelanin


Translate the Engels term aspics to other languages